Mirësevini në Sisteme Peshimi Italiane

Shërbime për Peshore, Kolaudime, Certifikime, Riparime si dhe Programime 

Për Individet

Peshore për përdorim personal

Për Bizneset

Peshore për përdorim ne biznesi

Për Industri

Peshore për perdorim industrial, buqsor

Produkte të përzgjedhura

Indikator CB700

Indikator CBTouch

Indikator CBL10

Printer TMU

Printer TA

Printer POS

Platform Monoqelizë me pjat dhe strukturë

Platform me 4 qeliza te ngjyrosur "Buc"

Mbush, peshon kontenitore Libra Touch

Mbush, peshon kontenitore Micra

Menaxhues Mbeturinash Maxi

Menaxhues Mbeturinash

Peshore Urë e Ngjyrosur

Peshore Big Bag

Peshore Kafshesh

Shërbimet

PREVENTIV

Falas dhe pa detyrim blerje

KONTROLL

Kontroll i peshoreve her pas here

ADRESA

Informacion se ku ndodhemi

TELEFONO

Asistence 24 orë per cdo lloj problemi

Rreth kompanjisë

Falë një intuite të Carlo Bizzoca, themeluesit dhe pronarit të saj që e bëri atë në një nga kompanitë kryesore në sektorin në Itali në pak vite.

Selia historike është në Puglia në Barletta, ku përveç zonave të prodhimit ne gjejmë atë që gjithmonë është konsideruar flamur i I Bilanciai, laboratorët e kërkimit dhe zhvillimit.

Me kalimin e viteve kompania është specializuar në projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të peshimit industrial dhe tregtar, duke u përpjekur të ofrojë produkte me cilësi të lartë në një treg vazhdimisht evoluues dhe zgjerues.

Për një dekadë sistemi i cilësisë unë Bilanciai s.r.l. është e certifikuar UNI EN ISO 9001 për të garantuar kërkimin e vazhdueshëm të përsosjes dhe përmirësimit.

Kontaktet

Për informacione, preventiv apo kontroll periodik, mund të na kontaktoni këtu.

Vendodhja

Klikoni ne hartë dhe do ju shfaqen udhëzimet.

SPISHPK

Autostrada Tirane - Rinas KM12 Berxull

Certifikatat

© SPISHPK - 2024 - Crafted with ❤️ by Junis PRO LTD